2020. Május 27. Szerda  Hella

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Búcsúvacsora a Széchenyi Iskolában

Véget ért a Széchenyi István Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola és német partneriskolájának közös évfordulós ünnepsége. A német fiatalok a finningeni iskolából érkeztek, hogy együtt ünnepeljék a közös jubileumot, és színes közös programokon vegyenek részt. Ennek zárófelvonását tartották ma az iskola tanéttermében.

Napok óta együtt ünnepel a Széchenyi István Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola és német partneriskolája. A német fiatalok a finningeni iskolából érkeztek, hogy együtt ünnepeljék a közös jubileumot. Több közös eseménnyel emlékeztek az évfordulóról. Volt már fáklyás felvonulás, közös futás, melyen 450 futó vett részt, ma (kedd) este pedig egy búcsúvacsorát tartottak, melyet követően a két intézmény új szerződést ír alá a következő 25 évre.

Az vendéglátó iskola alapításának 65 éves évfordulója mellett egy másik évfordulót is ünnepeltek. A Széchenyi Iskola 25 évvel ezelőtt kötött együttműködési szerződést finningeni iskolával.

Kecskemét percről percre

Élő adás