2018. Szeptember 22. Szombat  Móric

14°C / 20°C

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Csapatos csapatás!

32 versenyben lévő csapattal felénél tart az AIPA Nonprofit Közhasznú Kft. által szervezett 5letből jövő! vállalkozói vetélkedő online fordulója. A csapatok ráadásul - az alapok elsajátítása után - most az egyik legizgalmasabb kihívással, az ötleteléssel néznek szembe, amelynek során össze kell gyűjteniük mindazokat az elképzeléseket, melyeket alkalmasnak tartanak arra, hogy a későbbiekben akár egy teljes céget építsenek fel rájuk.

Csapatos csapatás!

Az 5letből jövő! játék egyik nagy előnye, hogy már menet közben is jutalmat kaphatnak mind a résztvevők, mind pedig, akik figyelemmel kísérik a versenyt. A mai nappal útjára indult CSAPATOS CSAPATÁS nevű online nyereményjáték, ahol a csapatok mellett most a szavazók is értékes jutalmakat nyerhetnek! A résztvevőknek nincs más dolga, mint Facebook profiljukkal belépni az otletboljovo.hu/szavazas oldalon és végig böngészni a versenyben lévő csapatok fotóit, majd pedig szavazni a legszimpatikusabb teamre.

A szavazók között január 25-én kisorsolásra kerül 5 db VOLT napijegy. Ráadásul a legtöbb szavazatot begyűjtőket is egy feledhetetlen nyári fesztiválélményhez juttatják, hiszen a legnépszerűbb csapat tagjai is VOLT belépőket kapnak!

Szavazzatok és csapassátok együtt a csapatokkal nyáron!

Kecskemét percről percre

Élő adás