2018. November 19. Hétfő  Erzsébet

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Csík János és a Mezzo zenekar koncertje zárta a 2. Kecskeméti Kézműves Sörfesztivált

Ma volt az utolsó napja a 2. Kecskeméti Kézműves Sörfesztiválnak. A kilátogatók, közel ötven sörkülönlegességgel öblögethetik kiszáradt torkukat, miközben a színpadon zenés fellépők teszik még hangulatosabbá a délutánt és az estét.

A 2. Kecskeméti Kézműves Sörfesztiválon több mint ötvenféle, minőségi alapanyagból készített sörkülönlegességet kóstolhatnak meg az ország egész területéről a fesztiválra érkező kisüzemi kézműves sörfőzdék kínálatából.

A szervezők célja az hogy hagyományteremtő szándékkal a hírös városba invitálják a minőségi hazai sörök készítőit és kedvelőit, s a rendezvénnyel hozzájáruljanak a magyar kézműves sör hazai gasztrokultúra szerves részévé válásához.

A fesztivál programja szinte minden könnyedebb zenei műfajt felölelt: blues, rock, pop, party slágereken és latinos hangulatú koncerteken kapcsolódhattak ki a sörözők.
Vasárnap a délután a Sex in the Black hole nevű négytagú, kecskeméti fiatalokból álló hangszeres formációja nyitotta. Produkciójukban különleges, műfaji határok közé nehezen besorolható, az instrumentális rock, a jazz- és pszichedelikus elemeket vegyítő zenei világgal várták  a koncertjükre látogatókat. Délután a Blues Donkeys koncertjével folytatódik a programkínálat. Az együttes sajátos formában ad elő, ismert blues és rock számokat.

A fesztivált, rajongóik legnagyobb örömére  Csík János és a Mezzo zenekar koncertje zárta este, akik eset 7 órától léptek színpadra, és több mint egy órán át szórakoztatták a közönséget szebbnél szebb dallamokkal. Az az országosan elismert Kossuth-díjas zenész és társai műsorát néptánc előadás is színesítette. 

 

Élő adás