2020. Június 1. Hétfő  Tünde

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Dicsőítő daloktól zengett a sportcsarnok

Szurkolás helyett Isten dicsőítésének hangjai töltötték be csütörtök este a Messzi István Sportcsarnokot. Mintegy ezerötszázan vettek részt azon a felekezetközi alkalmon, melyet az „Ez az a nap” szervezői hoztak el Kecskemétre.

A keresztény egység megélésére hívó est „elő-zenekara” Mike Sámuel lelkész és az általa pásztorolt kecskeméti baptista gyülekezet dicsőítő csapata volt. Égbe szálló dallal Mező Misi énekes, szenvedélytől fűtött szavakkal Lackfi János költő tett bizonyságot hitéről. László Viktor főszervező rövid evangelizációját kecskeméti lelkipásztorok által megfogalmazott fohászok vezették fel, melyekben együtt imádkoztak a városért és annak minden lakójáért.

A bő két és fél órás program során a legjelentősebb hazai keresztény zenészek alkotta banda mellett két egyesült királyságbeli előadó, illetve zenekar lépett színpadra. A huszonhét állomásos Kárpát-medencei roadshow 21. állomásán is a jubileumi huszadik „Ez az a nap” rendezvényre hívogatták a résztvevőket, hogy együtt töltsék meg július 18-án Budapesten a Puskás Ferenc Stadiont.

Élő adás