2020. Augusztus 13. Csütörtök  Ipoly

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Dj Pénzes ötvenes gigapartija a Hírös Hét Fesztiválon, ma este!

Pénzes Janit mindenki ismeri Kecskeméten, sőt híres nem csak az egész világon, de még a Dunántúlon is! És azt is tudja mindenki, aki ismeri, és mindenki ismeri, hogy hatalmas szíve van neki. Akkora, hogy ötvenedik születésnapját egy hatalmas főtéri partival ünnepli, és megosztja az élményt (a tortáról nem tudunk, hehe) a többi ’69-ben született fiatallal is. Mégpedig ma (vasárnap)  a Becherovka színpadon.

- Engem is utolért Chuck Norris jövendölése, és bekövetkezett: 50 éves lettem. Ennek a jeles alkalomnak az apropóján szeretném összehívni az összes kecskeméti 50-est egy óriási közös bulira!”- üzeni a fesztivál közönségének DJ Pénzes, akinek Modern Talking, CC Catch, és az évtized legjobb retro dalai szólnak majd a születésnapi bulin!

Jani azt mondja, nincs kifogás! Regenerálódás? Másnap szünnap, tudtok pihenni! Nem tudod hova tenni a vidéki rokonokat, akik épp meglátogattak? Hozd el őket is! A család tart tőle, hogy újfiatalon szétcsapod magad? Hozd el őket is, úgyis csak addig lesz kontroll, amíg ők is fel nem pörögnek a remek muzsikáktól! Nem vagy még ötven? Az se baj! Sőt! Legalább tanulsz a nagyoktól! Ellesheted, hogy mozognak a rongylábak, hogy pörög a hátán egy exbrékes, hogy csaoja balra-jobbra copfját és lábait a rokis csaj (néni), és így tovább!

Mindenki vár ma, vasárnap, este 22 órától Pénzes Jani, aki garantálja, láb, homlok és hónalj nem marad szárazon ezen az estén!

Vár Kecskemét első közös nagyszabású 50-es retro partija, és DJ Pénzes, aki büszkén emeli ki: ilyen buli, ahol ötven évesek ünneplik őt, magukat és egymás, miközben a többi korosztály tagjai is reggelig koptatják a főtéri köveket, nem hogy a 85 éves Hírös Hét, de még csak a 651 éves Kecsemét történetében sem volt még!

Élő adás