2018. November 21. Szerda  Olivér

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Elképesztő: vandálok rongálták meg a főtéri tablókiállítás két tablóját

Ismeretelenek ma reggelre megrongálták az általunk szervezett középiskolai tablókiállítás két tablóját a főtéren. A Kecskeméti Médiacentrum feljelentést tesz rongálás miatt.

Mindenki dicsérte, jó ötletnek találta, hogy ismét megszervezzük a főtéri tablókiállítást, mely egyrészt abból áll, hogy a főtéren mindenki megtekintheti városunk büszkeségei, a ballagó diákok képeit, másrészt az interneten lehet szavazni a legjobban tetsző alkotásokra. 

A tavalyi évben semmi gond nem volt, ám idén egy héttel a kiállítás megnyitója után valaki nekiesett két tablónak, és megrongálta azokat. Nem tudni, hogy mi volt a célja, az érettségi vagy más miatti dühét próbálta levezetni, vagy egyszerűen csak útjában állt a tabló, de ez hamarosan kiderülhet, ugyanis a Kecskeméti Médiacentrum rongálás miatt feljelentést tesz a rendőrségen, ismeretlen tettes ellen. 

A tablókiállítás június 15-ig tart, arra kérünk mindenkit, figyeljen, óvja, védje az alkotásokat, hiszen ez mind emlék azok számára, aki a napokban/hetekben az érettségivel küzdenek, majd tovább lépnek, egy újabb lépcsőfokra. Tiszteljük meg őket azzal, hogy nem tesszük tönkre mindezt!

Aki bármilyen információval rendelkezik a rongálásról, kérjük, jelentkezzen a szerkesztőségben!

Köszönjük!

Közben kaptunk eg üzenetet, mely szerint az egyik diák fotóját is összefirkálták. Osztálytársai letisztították, de azután újra nekiesett valaki a képnek.

Élő adás