2020. November 29.   Taksony

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Elkezdődött a Malom Központ hagyományos karácsonyi adománygyűjtése (videóval)

​Tizedik alkalommal indított adománygyűjtő akciót a Malom Központ a kecskeméti nagycsaládosok javára. A péntek délután megnyílt gyűjtőponton december 20-ig várják az adományokat.

Nagycsaládosok javára nyitott gyűjtőpontot a Malom Központ pénteken délután. Az ünnepi hangulatú gyűjtőpontot idén is a második emeleten alakították ki, a mozgólépcső mellett.

– Több mint 8 éve támogatjuk már a nagycsaládosokat ezen akció keretében – mondta el a KTV stábjának Rácz József, a MILL Partner Ingatlanhasznosító Kft. ügyvezetője. – Fontosnak tartjuk, hogy azok a családok is meg tudják ünnepelni a karácsonyt, amelyeknek nincs anyagi lehetőségük arra, hogy ajándék kerüljön a fa alá.

Az előző évekhez hasonlóan idén is a Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesületével összefogva valósítják meg az adománygyűjtést.

– Nagyon kedves az emberektől, hogy gondolnak a szegényebb családokra – nyilatkozott az akcióról Fehérné Nagy Emese, a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete elnöke.

A megnyitón részt vett Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester is, aki a városvezetés nevében egy kis ajándékot hozott a nagycsaládosok helyi egyesületének, akik azt majd továbbítják a családoknak.

– Ez az adománygyűjtő pont azt a célt szolgálja, hogy akinek van lehetősége és tud segíteni, különösen most a kijárási tilalmas, és koronavírusos időszakban, az minél könnyebben meg tudja ezt tenni – fogalmazott Szeberényi Gyula Tamás.

A beérkezett ajándékokat Kecskemét és vonzáskörzetében élő rászorulók számára kívánják eljuttatni. Idén is főleg tartós élelmiszereket és gyerekjátékokat várnak az adományozóktól. A kérés viszont az, hogy lehetőleg ne rakják külön dobozba és ajándékpapírba az adományokat.

Az adománypont december 20-ig, a bevásárlóközpont nyitvatartási idejében várja azokat, akik segítenék boldogabbá tenni a rászorulók karácsonyát.

Emellett anyagilag is lehet támogatni a Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesületét a 50800128-15396420-as számlaszámon keresztül.

Élő adás