2020. Február 25. Kedd  Géza

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Gyerekeket a magasba!

Ismét nagy sikerrel szervezték meg a családbarát "Emeljünk a magasba minél több gyermeket" elnevezésű programot. A flashmobot immár második alkalommal Kecskemétre is elhozta a Család és Karrier PONT valamint a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület. 

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom országos rendezvényt szervez idén is. A Prof. Dr. Kopp Mária által alapított szervezet azon dolgozik, hogy megszülessenek a kívánt gyermekek Magyarországon, ugyanis a fiatalok több gyereket szeretnének, mint amennyi végül megszületik.

Az esemény nem titkolt célja az egyszerre felemelt gyerekek világrekordjának megdöntése. Ehhez május 11-én több településen izgalmas programokkal készülnek a szervezők a családok számára, akik pontban 11 órakor a világrekord-kísérlet során egyszerre emelik fel gyermekeiket, hogy így hívják fel a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára.

Kecskemét aktív családjai idén is kilátogattak a Helyi Termék Ünnep színpada elé, hogy az ég felé tartsák csemetéiket.

Az esemény fővédnökei Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, valamint Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, családapa.

Élő adás