2020. Június 4. Csütörtök  Bulcsú

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Hamis a baba - Kamu amerikai DJ tolta volna a kecskeméti nyitóbulit, aki ráadásul magyar

Mégsem érkezik Miamiból Kecskemétre Lopez, az amerikai sztár, hogy hatalmas bulit toljon egy helyi klub nyitópartiján. Ugyanis az előző mondatból csak Kecskemét és Miami, meg a klub létezik. Az amerikai menő arc egy magyar srác, miután ma kiderült a csalafintaság, a bulit szervező Bangers Crew törölte a partit. Hogy őket is törölte-e valaki, mondjuk, az üzemeltető, jól szájon, arról nem szól a fáma. De biztosan lesz következménye a dolognak. 

Egy facebookos beszélgetés képernyőképét kapta ma szerkesztőségünk egy olvasótól, aki igen meglepő dologra hívta fel figyelmünket. A sztori elsőre teljesen abszurdnak és hihetetlennek tűnt, de amikor az internet népének telefonjain, tabletjein, számítógépein végigsöpört a sztori, a klub törölte a külső cég által szervezett bulit. 

Hogy mi is történt?

A Bangers Crew szervezőcsapat egyik tagja gondolt egy nagyot, írt egy jókinézésű magyar srácnak, és tett neki egy ajánlatot: tegyen úgy, mintha ő lenne egy Lopez nevű menő DJ Miamiból, adja az arcát és az álnevét a bulihoz, játssza el, hogy ő egy nagy sztár.

 „Mivel te azért elég karakteres és simán kinézni belőled bárki, hogy egy külföldi sztár vagy, az lenne a kérdésem, hogy benne lennél-e egy ilyen buliban” - írja a szervező. Hozzáteszi: jó, ha DJ-pultot tud kezelni, de ha nem, az se probléma. És, ami egy sztárnak kijár, mindent megkap: a bulin testőrök kísérgetik mindenhova, a külkerről hozott haverok vele ihatnak, a fellépésért pedig tiszteletdíjat is kapna. 

Amikor az átverés kiderült, a klub törölte a bulit, és egy közleményt írt ki Facebook oldalára:

Kedves Mindenki!

Mérhetetlen szomorúsággal figyeljük azon történéseket, mi szerint a Bangers Crew rendezvényszervező csoport, hazugságokkal megvezetve - egy ál DJ köré építette fel az eseményét. Érthetetlenül ülünk a történtek előtt. A szórakozóhely teljesen elhatárolódik minden ilyesfajta fogyasztói megtévesztéstől. A Mirage ezután TÖRLI az eseményt, a rendezvény nem fog megrendezésre kerülni, majd a Bangers Crew tagjait arra kérjük , hogy minden elővételes jegy árát szíveskedjenek visszafizetni a károsultaknak. 
Amikor a Bangers Crew értesült, hogy az átverés kiderülése után a klub törölte a bulit, ők is egy közleményt írtak a klub Facebook oldalára:

Mindenek előtt szeretnénk az egész Bangers Crew nevében elnézést kérni a tegnap történt események miatt. Természetesen átverni senkit nem szerettünk volna, sem a szakmabelieket ezzel minősíteni. Ahogy azt eddigi három év összes Bangers rendezvényén Ti is tapasztalhattátok, a mostani bulin is a célunk az volt, hogy minél nagyobb és különlegesebb hangulatot teremtsünk. A mostani tervünk, amit minden rosszindulat és megtévesztés nélkül egy kisebb gagnek találtunk ki, sajnos nem volt alaposan átgondolt. Ezért még egyszer elnézést kértünk.

Értelemszerűen az eddigi jegyet vásárlóknak visszafizetjük a belépők árát. Reméljük a mostani esettől függetlenül az elmúlt évek rendezvényeire kellemes emlékekkel tudtok visszagondolni!

Természeten utánajárunk a dolognak, megkeressük a klub üzemeltetőjét és a buliszervezőket is, hogy mondják el, ők hogyan látják mindezt, átverés volt-e az átverés, lesz-e következménye a dolognak,

Élő adás