2020. Február 23.   Alfréd

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Hétvégi forgalomkorlátozás az 54-es főúton

Munkavégzés miatt forgalomkorlátozásra kell számítani a hétvégén az 54-es főúton, az M5-ös autópálya és 5-ös számú főút közötti szakaszon.

Rendben haladnak a kapacitásbővítési munkálatok az 54-es számú főúton, az M5-ös autópálya és az 5-ös számú főút közötti szakaszon.

Munkavégzés miatt forgalomkorlátozásra kell számítani az 54-es főúton november 9-én, szombaton és 10-én, vasárnap, várhatóan 6 és 17 óra között. A projekt harmadik ütemében (az 54. főút 0+814 – 1+800 km szelvény közötti szakaszon), az 5. sz. főúti turbó körforgalom területén és az 54. sz. főút 0+814 – 1+073 km szelvények közötti szakaszon a meglévő burkolat átépítése szükséges. Az átépítés után a régi burkolat 2x1 sávban csatlakozik majd a beruházással megvalósuló pályához. Az átépítés ideje alatt időszakosan jelzőőrös forgalomirányítás mellett, 1 sávon történik a terelés.

A várható torlódások csökkentése, illetve megszüntetése érdekében az 5. sz. főút körforgalmában is jelzőőröket alkalmaz a kivitelező Duna Aszfalt Kft. A munkálatokat azért ütemezik hétvégére, hogy azzal ne a hétköznapi, lényegesen nagyobb gépjármű forgalmat terheljék.

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata

Élő adás