2021. Július 23. Péntek  Lenke

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Idén is mestermunkákat vár a kamara

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara idén is meghirdeti „MESTERMUNKA” című pályázatát  az erről szóló felhívás kedden került fel a kamara honlapjára.

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara idén is meghirdeti „MESTERMUNKA” című pályázatát, melyre várja a vállalkozók, cégek termékeit, szolgáltatásait, vagy a pályaművekről készült fotókat és az azokról szóló rövid leírást.

Amennyiben olyan termékről van szó, mely szállítható, postai úton elküldhető, úgy azt várjuk, a kamara kalocsai ügyfélszolgálati irodájának címére: 6300 Kalocsa Szent István u. 39.

Beadási határidő: 2020. augusztus 14.

A megyei termékek, szolgáltatások közül szakértő zsűri választja ki a legigényesebben megvalósított, leginnovatívabb pályaműveket, melyek elismerésben részesülnek és megkapják a „MESTERMUNKA” elismerő díjat és oklevelet.

Pályamű lehet – többek között – pl. a cég vagy egyéni vállalkozó által önállóan megvalósított, legyártott innovatív termék, szolgáltatás, vagy egy egyedi családi ház kivitelezése, egy kézműipari termék elkészítése.

Pályázati lap és további információ a mellékletben található, illetve a pejo.zoltan@bkmkik.hu email címen és a 78/566-220-as telefonszámon igényelhető.

Forrás: www.bkmkik.hu

Élő adás