2018. Október 21.   Orsolya

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Jótékonysági délutánt szervezett az Inner Wheel az Otthon moziban

Kilencedik alkalommal várta gyermeknapi programjára a város általános iskolás diákjait a Kecskeméti Inner Wheel Klub. A klub műsorral, és saját készítésű házi süteménnyel kedveskedett vendégeinek szerda délután.

A Kecskeméti Inner Wheel Klub minden évben kedveskedik a kicsiknek gyermeknap alkalmából. A hátrányos helyzetű általános iskolás gyermekek ilyenkor vidáman kacagva töltenek el néhány órát. A klub meghívót küld a város általános iskoláinak, hogy azok kijelöljék, ki azok, akikkel együtt ünnepeljenek. A mai rendezvényre iskolánként öt-öt gyereket hívtak meg, így tizenkét megjelent iskola hatvan tanulója láthatta a hercegnő dalos műsorát, aki Disney-slágereket adott elő. Ezt követően interaktív játék következett, melynek végén mindenki a hatalmas, süteményekkel talapakolt asztal köré gyűlt, és majszolta a süteményeket, melyek egyrészt felajánlásból, másrészt néhány lelkes tag keze által születtek.

A mai gyermeknapi rendezvény egy NEA által kiírt pályázat egyik állomása, mely projekt célja, hogy a generációs különbséget megpróbálja áthidalni. A mai rendezvény ebből a szempontból rendhagyó, hiszen most a kicsiknek kedveskednek, de Kecskeméti Inner Wheel Klub április 30-ig, a projekt lezárásáig számtalan közös programot szervez, ahol szorosabbá fűzik a generációk között lévő kapcsot. Lehet az nagyikereső, vagy a közös kirándulás, a résztvevők biztosan olyan remekül érzik magukat, mint a mai gyermeknapon, hiszen érzik azt, hogy valaki törődik velük.

Élő adás