2020. Június 2. Kedd  Anita, Kármen

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Legalább 5 indokunk van, miért lesz szédületes a nyár utolsó hónapja

Programok a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban, a Kecskeméti Fürdőben és az Élményfürdő és Csúszdaparkban.

Augusztusi éjszakai fürdőzés Kecskeméten

Augusztus 10-én, pénteken 21 órától 1 óráig éjszakai fürdőzésre várják a fürdőzőket a kecskeméti strandra, azaz a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkba, rossz idő esetén a Kecskeméti Fürdőbe.

A lemezjátszóknál DJ Rolez és barátai pörgetik majd a korongokat, az éjszaka során pedig lézershow is szórakoztatja a fürdőzőket. Aki még nem próbálta a strand új csúszdáját, a Kármin Turbót, az most pótolhatja. A szűk keresztmetszetű csőben átszáguldunk téren és időn, az ív külső pontjain akár 70 km/h sebességet is elérve. Mindemellett ez az alagút teljesen biztonságos, a kényelmes csúszásról pedig az egybe­laminált, illesztés nélküli csúszdatest gondoskodik.

Az éjszakai világításban nemcsak az új csúszdát, hanem a felújított 50 méteres medencét és a többi strandmedencét is kipróbálhatják a vendégek.

Napköszöntő jóga a szabadidőközpontban

Augusztus 11-én, szombat reggel 8:30-tól ismét napköszöntő jógára várják a mozgásforma kedvelőit a szabadidőközpontba. Ezúttal is egy új, gyönyörű helyszínen köszönthetjük a reggelt jógával és meditációval, de hogy pontosan hol, az legyen meglepetés.

8:30 – 9:30 Benkő Ildikó jógaoktató, légzéstréner órája, majd 9:45 – 10:45 Berényi Zsuzsa jógaoktató órája kezdődik. Az 1.000 Ft-os belépőjegy mindkét órán való részvételre feljogosít. Jógaszőnyeget és a jógaszőnyeg alá polifoamot vagy rongyszőnyeget mindenki hozzon magával.

Hullócsillagok éjszakája a szabadidőközpontban

Augusztus 12-én, vasárnap 20 órától az idei évben is megrendezik az elmúlt évek nagysikerű programját, a Hullócsillagok éjszakáját a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. A Kecskeméti Planetárium munkatársaival és a Magyar Csillagászati Egyesület Kiskun Csoportjával lehozzák a csillagokat, így nincs más dolgunk, mint kívánni.

20 órától a domb lábánál lehet részt venni programokon, illetve Szűcs László, a Kecskeméti Planetárium munkatársa tart előadásokat. 22 órától a dombtetőn hullócsillagnézés, távcsöves bemutató és lézeres csillagkép-bemutató várja az érdeklődőket.

Augusztusi családi nap a Kecskeméti Fürdőben

Augusztus 19-én, vasárnap ismét családi napra várja vendégeit a Kecskeméti Fürdő. 14-18 óra között ingyenes programokon lehet részt venni, a családi belépőjegyek pedig egész nap kedvezményes áron kaphatók. Használható zónák: élményfürdő, termálfürdő, versenyuszoda.

Programok 14-18 óra között: játékos ügyességi feladatok képzett játékanimátorokkal, kézműves foglalkozások, aquafitness.

Nyárbúcsúztató Retro Party a strandon

Augusztus 26-án, vasárnap 10 órától Nyárbúcsúztató Retro Partyn táncolhatjuk ki magunkból a nyarat a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban. A '80-as és '90-es évek legnagyobb slágereivel és kívánságműsorral vár mindenkit DJ Pénzes, de lesz veterán autó kiállítás a Hírös Veteránjármű Egyesület tagjaival, aquafitness, játékos ügyességi feladatok és kézműves foglalkozások, képzett játékanimátorokkal.

Élő adás