2018. Július 22.   Magdolna

20°C / 30°C

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Már nem sokáig áll a szemétfa

Megoldódhat a Kecskeméti szemétfa sorsa. A már-már kuriózumnak számító, fa tetején éktelenkedő belvárosi szemétkupac ugyanis hamarosan eltűnhet- tudta meg szerkesztőségünk.

A Petőfi Sándor utca és az Árpád körút kereszteződésében nem ritka hogy szélben guruló zacskók fákon akadnak fenn. Az egyik ház mellett azonban televíziónk stábja egy egészen érdekes szemétfára bukkant.

Január végén a Kecskeméti Televízió jelezte a városrendészet számára, hogy feltehetően ablakból kidobált ruhanemű, és más műanyag szemét éktelenkedik egy fán. Most, több mint egy hónappal a jelzést követően stábunk rákérdezett a városrendészetnél, milyen intézkedés történt.

Csíkos Imre, a városrendészet vezetője telefonon szerkesztőségünknek elmondta, a Városüzemeltetési Nonprofit Kft. szállítja el a szemetet, és véleménye szerint a jó idő megérkeztével hamarosan megtisztulhat a fa. Bár az továbbra is érdekes, hogy egy szemétledobóval is rendelkező ház mellett hogy alakulhat ki egy ilyen hulladék kupac, ha az ígéretek igazak, ideiglenesen biztosan szebbé válhat a ház környezete.

Élő adás