2020. Január 20. Hétfő  Sebestyén

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Margaréta körforgalom - Tábla jelzi, merre kerüljenek az autósok! - Videóval

A Margaréta buszforduló és körforgalom építése miatt jelenleg nem tudnak lekanyarodni a Hetényegyháza és a Nyíri út felől érkezők a Máriahegy tanyára. Sokan egy olyan földutat választanak rövidítés gyanánt, amelyen sorra akadnak el az autók. A körforgalom építésénél azonban tábla jelzi, hogy merre tudják megközelíteni a sofőrök a lezárt területet.

Vigyázat! Az úton mély homok van! Személygépkocsival a közlekedés veszélyes, mert az autók gyakran elakadnak a homokban! Kérjük, hogy személygépkocsival ne vágjon neki az útnak saját érdekében! Ez a felirat figyelmezteti az autósokat a Széles köz földútjánál.

Úgy tudjuk, hogy naponta több autó is elakad a körülbelül 17 cm mély porhomokban. A járművezetők azért választják ezt az útszakaszt, mert rövidíteni szeretnének. A Margaréta buszforduló és körforgalom építése miatt nem lehet a Nyíri útról, valamint a III. Béla körútról lekanyarodni a Máriahegy tanyára. Az építkezésnél azonban egy tábla jelzi, hogy merre kerülhetnek a sofőrök.

Csupán a Március 15-e utcáról kell ráfordulni a Budai útra, ahonnan már csak körforgalom választja el az utazókat a Széles köztől. A földutat mégis sokan választják, annak ellenére, hogy nincs burkolat ezen a szakaszon, egy mező mellett halad el az út, a traktorok és földképek használják inkább. A körforgalmat egyébként augusztus végén fogják megnyitni a forgalom előtt.

Élő adás