2018. Szeptember 19. Szerda  Vilhelmina

13°C / 28°C

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Megnyílt az első BURGER KING® étterem Kecskeméten

Van egy remek hírünk! Mától (kedd) nem kell Budapestre vagy Szegedre utaznia annak, aki benyomna egy ízletes WHOPPER®-t. Elég, ha kigurul az Auchan körforgalomig, és már ott is találja magát Kecskemét első BURGER KING® éttermében. Ha van ideje, beül, ha siet, kikéri a drive-ban kedvenc tűzön grillezett, frissen készített burgerét, és már be is aranyozta napját.

Mint egy kis ékszerdoboz, amit egy tündér varázsolt oda a város széli mezőre, olyan az első kecskeméti BBURGER KING® étterem.  Csakhogy nem varázsolták, hanem nagyon is megtervezték. Olyan emberek, akik már hatvan éve gyártják a világ igen népszerű tűzön grillezett, frissen készített hamburgereit egy BURGER KING® névre keresztelt gyorsétterem-láncban.

A kecskeméti étterem minden nap 7-24 óráig várja vendégeit

 

Több mint 14 000 étterem, naponta 11 millió vásárló, és a világ egyik legmenőbb burgere, a WHOPPER (melyből naponta 1,6 milliót adnak el a világon ), ez a BURGER KING®, mely városunkban nyitotta meg 39. éttermét. A 350 millió forintos beruházás több mint harminc munkahelyet is teremtett amellett, hogy elhozta nekünk az egyik legnépszerűbb étket.

A legfrissebb infók: www.burgerking.hu

 

A kecskeméti étterem megnyitóján dr. Homoki Tamás alpolgármester, Dara Zsolt, a Fusion Zrt. vezérigazgató-helyettese, és dr. Farkas István, a kivitelező cég vezetője vágta át a piros szalagot. A hivatalos nyitóbeszédek mellett a TST Dance Studio táncosai adtak pörgős műsort, jelezvén, a fő célcsoport azért mégiscsak a fiatal korosztály.

- Ez a helyszín, ahol most vagyunk, a Homokbánya területe, a város egyik legféltettebb kincse. Mert egy olyan tartalék területről van szó, ami már most is fejlődésnek indult, de az elkövetkezendő egy-két évben olyan fejlődésen fog keresztül menni, ami a városunkhoz méltó – mondta dr. Homoki Tamás alpolgármester, aki kiemelte, az egyre jobban fejlődő Kadafalva, Ballószög, és az átmenő forgalom nagysága egyértelművé teszi, a gyorsétterem jól döntött, amikor Kecskemétet, valamint a homokbányai területet választotta.

- Nagyon hosszú munka előzte meg ennek az étteremnek a tervezését, kivitelezését, nagyon sokat töprengtünk azon, mi lenne a megfelelő helyszín egy ilyen autós gyorsétteremnek, ahol nem csak az autós fogyasztók, de a beülős vendégek kiszolgálása is fontos cél. Mivel ez a terület a város egy nagyon dinamikusan fejlődő része, ez a csomópont egy stratégiailag igen fontos csomópont. Már a kivitelezés és a tervezés szakaszában is éreztem azt a fajta támogatottságot, ami azt igazolta vissza, hogy a város lakossága várja ezt az éttermet. Minden fejlesztés egy értékteremtés, és azt gondolom, hogy most sikerült egyfajta olyan értéket teremteni, ami egyrészt emocionálisan közel áll a lelkemhez, másrészt pedig gazdaságilag sem egy rossz üzleti döntés – mondta dr. Farkas István, a fejlesztő cég ügyvezetője, aki maga is kecskeméti, és 2010 óta dolgozik együtt a BURGER KING® hálózattal.

Dara Zsolt, a Fusion Zrt. vezérigazgató-helyettese köszöntötte Szemereyné Pataki Klaudia polgármestert és a vendégeket. Elmondta, egy több évtizedes álom valósult meg, most, amikor megnyitott az első kecskeméti BURGER KING®, majd mesélt a cég történetéről, ami 1954-ig nyúlik vissza. A kecskeméti étterem a hálózat 39. magyarországi tagja,

- Nagyon bizakodóak vagyunk, mert rengeteg olyan visszajelzést kaptunk, ami azt mutatja, hogy a város lakossága nagyon várta már ezt az éttermet, és a kecskeméti csapat felkészült, hogy rászolgáljon erre a bizalomra, és megmutassa azt, hogy milyen legendásan fognak kiszolgálni minden vendéget - mondta Dara Zsolt.

WHOPPER®

A Burger King alapszendvicsét 1957-ben vezették be, és mára 1,6 millió darabot adnak el belőle naponta szerte a világon. Minden Whopper szendvics tartalmaz a zsemlén és a húspogácsán kívül uborkát, salátát, paradicsomot, hagymát, majonézt és ketchupot.
A Whopper szendvics alapváltozatán kívül minden étteremben kaphatók a WHOPPER® Cheese (sajtos), Double WHOPPER(dupla), Western WHOPPER (bacon-barbecue) és a Chicken WHOPPER®(csirkehússal). Ha az évek során eladott Whopper szendvicseket egymás mellé tennénk, ötször körbeérnék a Földet. 

Élő adás