2020. Február 23.   Alfréd

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Menetrendváltozás, és ingyenes parkolás a hosszú hétvégén

Kecskeméten a hosszú hétvége miatt változnak a busz, és vonat menetrendek. Viszont örülhetünk, mert a városban ingyenes lesz a parkolás.

A DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. menetrend szerinti nemzetközi, országos, regionális, elővárosi és helyi autóbuszjáratok változnak a hosszú hétvége alatt. Kecskeméten Március 15-től kezdve egészen március 17-ig a helyi autóbuszjáratok a munkaszüneti napokra meghirdetett menetrend alapján közlekednek.  A Kecskeméti Városrendészet tájékoztatást adott ki, hogy március 15-én, pénteken Nemzeti Ünnepünkön, továbbá szombaton és vasárnap a Városrendészet által üzemeltetett parkolókban díjmentes lesz a parkolás.

A Városrendészet ügyfélszolgálatán március 15-én nem lesz ügyfélfogadás, azonban elektronikus úton a bérletek e napon is megvásárolhatóak. A MÁV közleményéből kiderül, hogy 15-én a szombati, 16-án az ünnepnapi, 17-én pedig a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok. Március 18-tól hétfőtől ismét a szokásos munkanap szerinti menetrend alapján közlekedhetünk.

Élő adás