2020. Január 20. Hétfő  Sebestyén

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Mentorokat és mentoráltakat toboroztak az Iparkamarában

Mentorokat és mentoráltakat toboroztak szerdán a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában. A SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány azért szervezte meg az eseményt, hogy a résztvevőknek bemutassák a projektjüket. A főtéma a Kis- és középvállalkozási szektor hatékonyságának növelése volt.

Toborzó rendezvényt szervezett hétfőn a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarába. A rendezvényen résztvevők megismerkedhettek a Kis- és középvállalkozási szektor hatékonyságának növelésével és a pénzügyi ismeretek fejlesztésével foglalkozó projekttel. Az eseményen Gaál József, az iparkamara elnöke köszöntőjében a mentorprogram fontosságáról beszélt.

- A munkavállalókért folytatott verseny, költségekért folytatott verseny, a hatékonyság, a bérköltség dinamikus növekedése olyan kihívások, amit megint sokan nem tudnak megugrani és nem fognak tudni megoldani a következő években - emelte ki Gaál József, hangsúlyozva a program fontosságát.

Az eseményen Németh László, az Ipartestületek Országos Szövetségének elnöke. a mentor program jelentőségéről a szövetség szemszögéből tartott előadást. Elhangzott, a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány három célcsoportra fókuszálva szeretné elérni a vállalkozások versenyképességének, hatékonyságának javítását:

 

  • a 35 év alatti fiatal vállalkozókét,
  • legfeljebb három éve bejegyzett vállalkozással rendelkező női vállalkozókét
  • és a generációváltással érintett családi vállalkozásokét.

 

Az esemény körüljárta, hogy miben segít a mentorálás, kiket várnak erre a feladatra, ki lehet mentorált, illetve hogy ez hogyan néz ki a gyakorlatban.

Élő adás