2018. Október 20. Szombat  Vendel

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Suttyósofőr: egész nap nem tudtak kiállni miatta

Akinek kicsit forgalmasabb helyen van a háza, biztosan találkozott már azzal a bosszantó jelenséggel: amikor egy ismeretlen kocsit talál az ember a kapubejárója előtt. Az egy dolog, hogy rendkívül nagy suttyóság más kapujába állni, de szabálytalan is.

Olvasónktól kaptuk a képet, amin a saját garázsajtaja és bejárója látható, továbbá középen valaki más autója. Azzal a kérdéssel fordult hozzánk, hogy mit tehet egy ingatlantulajdonos, ha rendszeresen akadályozzák abban, hogy a garázsából ki- és beálljon, kinek lehet panaszt írni ilyenkor? A kérdésre válaszolva, az ilyen esetekben a Kecskeméti Városrendészet az illetékes.

Ha az ember éppen menne valahova, már az is bosszantó tud lenni, ha csak pár percről van szó, azonban a kép küldője azt írta, reggel 9 óra óta parkol a Mezei utcai házuk előtt az autó, amitől nem tudnak közlekedni.

A KRESZ-ben egyértelműen benne van, hogy tilos várakozni, ahol a jármű az útmenti ingatlanra való behajtást vagy az onnan történő kihajtást - az ingatlannal rendelkezni jogosult hozzájárulása nélkül – akadályozza.

Élő adás