2018. November 20. Kedd  Jolán

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Szemereyné Pataki Klaudia köszöntötte a Móra Ferenc Általános Iskola pedagógusait

Megtelt a Móra Ferenc Általános Iskola tanári irodája ma (szerda) délután. Szemereyné Pataki Klaudiával, Kecskemét polgármesterével, egyben az iskola egykori diákjával együtt köszöntötték ugyanis az intézmény pedagógusait.

Virágokkal és egyéb apró ajándékokkal köszönték ma (szerdán) meg a Móra Ferenc Általános Iskola tanárainak munkáját Pedagógusnap alkalmából. Az iskola tanárai hegedűjátékkal, két diák pedig versekkel gazdagította a rendezvényt.

Szemereyné Pataki Klaudia, polgármester köszöntötte az intézmény mostani és egykori pedagógusait, akik 30 évvel ezelőtt erősítették az iskola tanári gárdáját. Ajándékkal is készült: mostantól kézzel fogható emlékként szerepel az oktatási intézmény életében a májusi flashmob eredménye.

A polgármester örömmel vett részt az eseményen, ugyanis itt töltötte általános iskolai éveit. Beszédében hangsúlyozta, hogy rengeteget köszönhet a jelenlévő egykori tanároknak, ugyanis az iskolában tapasztalhatta meg elsőként, mit is jelent a közösség. Ma pedig pontosan ezért dolgozik.

Kecskésné Marthi Marianna, tagintézmény-vezető is külön megköszönte a tanárok lelkiismeretes munkáját.

Az önkormányzat mindig is támogatta az iskolát, a rendezvényen pedig az is kiderült, hogy a jövő évben energetikai korszerűsítésre, többek között a nyílászárók cseréjére is sor kerül.

Élő adás