2018. Július 21. Szombat  Dániel

19°C / 30°C

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Szerelmi kalandtúra 32 helyszínen

Szerelmi kalandtúrát indított a Parázs központ február 10-én. Az együtt járó, jegyes- és házaspároknak meghirdetett rendezvénysorozaton számos kapcsolatépítő és társismereti feladat várja a kalandra vágyókat. A program záró rendezvényén pedig értékes nyeremények találnak majd gazdára.

Szerelmi kalandtúra 32 helyszínen

Valentin-nap környékén minden évben egy hétig a házasság és a család fontosságára hívja fel a figyelmet a házasság hete. Ezen a héten számos programot rendeznek jegyeseknek és házaspároknak.

Kecskeméten a házasság hete rendezvénysorozat február 10-18-ig tart. Számos gyakorlati tanáccsal igyekeznek ellátni a házasokat és házasulandókat, segíteni azokat, akiknek a kapcsolata esetleg válságban van. Azonban a párkapcsolatépítésről szóló programok nem érnek véget a házasság hetével. A Parázs központ idén is megszervezte a Szerelmi kalandtúrát, aminek résztvevői 32 különböző helyszínen teljesíthetnek izgalmas feladatokat.

Például a fűszerkuckóban is feladat várja a szerelmi kalandtúra résztvevőit. Az fűszervarázs után pedig jár a jutalom.

- Igyekszünk megfűszerezni a párok életét, amennyire a mi fűszereinkkel ezt lehet. A feladat elvégzése után itt körülnézhetnek, akinek van kedve vásárolhat, vihet innét egy kis fűszert és ehhez mi 10% kedvezménnyel járulunk hozzá. Biztatjuk a párokat a közös főzésre - mondta Tóthné Nagy Erzsébet, a Fűszerkuckó tulajdonosa.

A kalandtúrán résztvevő párok a helyszíneken útlevelet kapnak, amelybe az elvégzett feladatok után szív alakú matricát gyűjthetnek. A kapcsolatépítő feladatok mellé továbbá jár az aktuális helyszín kedvezménye.

A Korda Könyvkereskedésben nemcsak az érdekes feladvány segítheti a szerelmeseket, hanem a párkapcsolati segédanyagok közül is válogathatnak, amelyek hasznosak lehetnek kezdő pároknak és régóta házasoknak egyaránt. A könyvesbolt után pedig betérhetnek egy kávéra, ahol az együtt átélt társasági eseményeket kell felidézni.

Ezen programok fő célja, hogy kimozdítsák a párokat otthonról, hogy közben játékos formában beszéljenek párkapcsolatukról, házasságukról. A Szerelmi kalandtúrát 2018. február 10. és március 24. között lehet teljesíteni. Mivel a március 24-ei záróesten az Ifjúsági Otthonban értékes nyereményeket sorsolnak majd ki azok között az útlevéllel érkező párok között, akik legalább 10 állomást teljesítettek. A teljesíthető állomásokról bővebb információt a www.parazskozpont.hu weboldalon találhatnak.

Kecskemét percről percre

Élő adás