2020. Augusztus 10. Hétfő  Lörinc

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

V4-műhelymunka a gépjármű-ellátási láncok hatékonyságáért

A gépjármű-ellátási láncok legfontosabb kihívásairól kezdődött hétfő délelőtt kétnapos műhelymunka a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BKMKIK) kezdeményezésére Kecskeméten, a kamara székházában. A visegrádi négyek országaiból érkező résztvevők strukturált workshopokon keresztül dolgoznak ki ajánlásokat az ellátási láncban szereplő kis- és középvállakozások hatékony hálózatépítésére vonatkozóan.

Gaál József, a BKMKIK elnöke, Kecskemét alpolgármestere köszöntője nyitotta meg azt a kétnapos műhelyt, amelynek résztvevői Csehországból, Lengyelországból és Szlovákiából, valamint Görögországból és Nagy-Britanniából érkeztek. Kamarai szakemberek, egyetemi kutatók, valamint autóipari szakmai szervezetek képviselőinek maroknyi csoportja gondolkodik közösen ma és holnap azon, hogy milyen támogatási kedvezményezések lennének a legalkalmasabbak a 21. századi vállalkozásoknak.

A program hosszú távú célja az, hogy az ellátási láncban működő kkv-k közötti költségvezérelt, felülről lefelé irányuló struktúrából a hatékony hálózatépítés és együttműködés kialakítása révén új üzleti szemlélet alakuljon ki az értékhálózatok felé haladva. A kkv-k így teremthetnek több hozzáadott értéket, válhatnak rugalmasabbá, és a nagyobb kapacitás és a megnövekedett kompetenciák révén így válhatnak képessé a hatékonyabb működésre.

A műhelymunka részleteiről a Kecskeméti Televízió ma este 19 órakor kezdődő híradójában hallhatnak bővebben.

Élő adás