2021. Július 23. Péntek  Lenke

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Vallási műsorok pünkösdkor a KTV-n

Pünkösd napjain három Szószéket közvetít a Kecskeméti Televízió és új adással jelentkezik a Lélektől Lélekig című műsor is.

Az elmúlt hetek gyakorlatát követve pünkösdkor is több Szószék-műsor lesz látható a Kecskeméti Televízióban. Május 31-én, vasárnap délelőtt fél 11-kor római katolikus szentmisét követhetnek figyelemmel a KTV nézői. Élőben kapcsoljuk a Nagytemplomot, ahol dr. Finta József általános helynök, a Kecskeméti Római Katolikus Főplébánia plébánosa celebrálja az alkalmat.

Ugyancsak vasárnap, 18 órai kezdettel a Kecskeméti Pünkösdi Gyülekezet délelőtti istentiszteletének egy részét láthatják felvételről. Igehirdetéssel Szerdi Szilárd lelkipásztor szolgál.

Másnap, június 1-jén, pünkösdhétfőn délelőtt 9 órakor református istentisztelet kerül adásba felvételről. Igét hirdet Fodorné Ablonczy Margit lelkipásztor.

Emellett további ünnepi műsorral is készül a Kecskeméti Televízió. A Lélektől Lélekig című hitéleti műsorban egyházi vezetőket kérdez Varga Mónika a pünkösd örök üzenetéről. Az adást a járványra való tekintettel fokozott biztonság mellett, rendhagyó módon rögzítették, ez azonban nem von le semmit a szolgálat értékéből. A műsor pünkösdvasárnap este 19 óra 30 perckor kezdődik.

A Szószék-közvetítések és a Lélektől Lélekig is visszanézhető a Kecskeméti Televízió YouTube-csatornáján.

Élő adás