2018. November 19. Hétfő  Erzsébet

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

VER-BAU Kft - Ahol a kollégák biztonsága az első

Újabb csúcsminőségű haszongépjárművek érkeztek a VER-BAU gépparkjába. A közlekedési eszközök átadását követően azonnal használatba vették a modernebb és biztonságosabb közlekedési eszközöket a VER-BAU brigádjai.

A VER-BAU folyamatos fejlődése és stabil piaci jelenléte a kiváló szakembergárda nélkül elképzelhetetlen lenne. A cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az ott dolgozók a legmodernebb körülmények között végezzék a munkájukat, legyen az irodai környezet vagy bármely közlekedési eszköz. Ezúttal is új, csúcsminőségű kishaszon gépjárművek érkeztek a kecskeméti vállalat közel 50 darabból álló gépjármű flottájába, melyet ezúttal az ipari padló készítésére szakosodott brigádok fognak használni. Miután a VER-BAU több, mint 20 év óta az egész országban jelen van, úgy a távolságok leküzdése mindig egy komoly feladatot jelent. Az új beszerzéseknél külön figyelmet fordítottak a tágasabb belső térre, valamint a különböző kényelmi és biztonsági funkciókra annak érdekében, hogy a kollégák minél komfortosabban tegyék meg az építkezésekre vezető utat.

     

(balról) Fehér Csaba logisztikai vezető, Túróczy Zsolt és Juhász Tibor bridágvezetők

„A járművek cseréje szinte folyamatos. Az új haszongépjárművek jelenleg a legmodernebb Crafter modellek a piacon, melyeket LED-es fényszórókkal, tempomattal, menetstabilizáló rendszerrel és sok egyéb extrával tettünk biztonságosabbá, valamint kényelmesebbé a brigádaink számára.” – mondta Fehér Csaba a VER-BAU logisztikai vezetője, miután átadta a kulcsokat a brigádvezetőknek.

HIRDETES_CIKK_KOZEPERE_BESZURVA

Élő adás