2020. Február 25. Kedd  Géza

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Virtuális séta a még nem létező fürdőszobában, konyhában

Belépne fürdőszobájába, konyhájába, ami még csak papíron létezik? Végigsimítaná tekintetével a hatalmas kádat, melyben hamarosan ellazulhat? A tükröt, mely minden reggel visszamosolyog majd? A pultot és a tűzhelyet, ahol nemsoká illatos gőzök csapnak fel? Hihetetlennek tűnik, de nálunk megteheti!  Jöjjön el a Hufbau-Akker kecskeméti áruházába, szereljük fel és járjuk be együtt álmai fürdőszobáját és konyháját!

Aki azt gondolta, hogy a VR szemüveg csak a gyermekek és a fiatalok játszótere, és az általa nyújtott 3D-s élmény csak játék, az nagyot téved. Ma már a komoly mérnökök, tervezők, cégek alkalmazzák a VR dizájnt, hogy a megrendelők számára élethűen érzékeltessék adott terek berendezését, még mielőtt azok megvalósulnának.

Mivel mi is komoly cég vagyunk, komoly és igényes ügyfelekkel, igyekszünk a legszínvonalasabb kiszolgálást nyújtani minden építkező számára. Ennek legújabb és legmodernebb eleme a 3D-s, virtuális tér létrehozása, mely sokkal többet nyújt, mint bármilyen profi látványterv.  Miért is jobb?

Mert a VR szemüveg használatával

- a virtuális térben pont úgy jelenik meg a berendezés, ahogyan majd a valóságban is,

- pontosan érzékelhetőek az arányok és a színek,

- körbe tudja járni az adott helyiséget, a berendezési tárgyakat,

- minden pont olyan, mint a valóságban, de ha valami nem tetszik, még azelőtt cserélheti, mielőtt a valóságban beépítenék, így létrejön a legtökéletesebb megoldás a legkisebb befektetéssel.

3D tervezőnk:

A 3D-s látványtervezéshez megfelelő képzettségű szakemberre van szükség. Cégünknél Finta András az, aki elsajátította és professzionális szinten kezeli a tervezőprogramot. A napi munka mellett folyamatosan fejleszti tudását, hogy egyre gyarapodó tapasztalatait beépítve igazán minőségi, ötletes, praktikus és izgalmas terveket készíthessen.

Hogyan működik a 3D látványterv készítése?

- Behozza az alaprajzot, megvalósítani kívánt tervet, melyet ön vagy a belsőépítész készít el.

- Leülünk, megiszunk egy kávét vagy teát, miközben átnézzük és átbeszéljük a terveket, finomítjuk az elképzeléseket.

- Amikor fejben és papíron minden összeállt, elsétálunk rendkívül jól felszerelt, kiváló minőségű termékeket kínáló áruházunkba, és kiválasztjuk a szanitereket, csempéket, padlólapokat üzletünk kínálatából.

- Egy számítógépes program segítségével a kiválasztott elemekből, hozzávalókból megtervezzük és felépítjük az ön által megálmodott fürdőszobát, konyhát.

- A VR szemüveget felvéve egy pillanat alatt ott áll a megtervezett helyiségben, ahol minden, ami eddig papíron, terveken és a polcokon létezett összeállt egy virtuális valósággá. Ahol pont úgy érzi magát, mintha álmai otthonában sétálna. Ha tetszik, elégedetten és boldogan mosolyog, ha valamivel elégedetlen, egy apró módosítással átalakítható. Mert kiderül, helyesek-e a színkombinációk, arányosak-e a méretek, elfér-e, jól mutat-e minden, amit kiválasztott, kényelmesen komfortosan érzi-e magát az adott helyiségben.

- Amikor mindennel elégedett, rábólint, mi kinyomtatjuk a kész tervet, mely a színeket, anyagokat és mennyiségeket is pontosan meghatározza. Az áruházban beszerezheti a hozzávalókat, és már egyeztethet is a mesterekkel a megvalósítás időpontjáról.

3D elérhetőségeink:

Finta András: +36 30 286 6517;
finta.andras@akker-plus.hu
Keresné Gyöngyi, burkoló üzletág vezető: +36 30 209 0734

Hufbau-Akker Építőpont Plus 
Kecskemét, Könyves Kálmán krt. 22-26.

Nyitva tartás:
Hétfő-péntek 7:30–17:00
Szombat 7:30–12:00
Vasárnap zárva

HIRDETES_CIKK_KOZEPERE_BESZURVA

Élő adás