2021. Június 17. Csütörtök  Laura

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

XI. Hírös Vacsora a főtéren

Finom ételek és italok, varázslatos környezet, remek hangulat, baráti találkozások, kellemes nyáresti idő - ezek jellemzik minden évben a Hírös Vacsorát. Természetesen idén is megrendezik a jótékonysági vacsoraesete. Az esemény sajtóközleménye itt olvasható:

A Hírös Hét Fesztivál célkitűzéseivel összhangban „Hírös Vacsora” címmel a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XI. alkalommal szervezi meg azt a jótékonysági vacsoraestet, amelynek bevételéből -tagjaink és a megye vállalkozóinak támogatásával - az elmúlt években 90, a szakképzésben résztvevő, szociálisan hátrányos helyzetű tanulót segíthetett.

A Tanyacsárda kiváló szakácsaival 2019. augusztus 22-én (csütörtökön) 18:30 órától kétféle főétellel

várunk minden kedves vendéget a Kossuth téren, a Városháza előtti területen.

 

Menü:

Hírös grilltányér – faszénparázson sült sertésflekken és csirkecomb házi vegyes salátával, zöldséges rizzsel

vagy

Gombás szürkemarharagu házi szélesmetélttel

 

A menü ára 2.300 Ft, amely egy fröccsöt (választás szerint fehér vagy vörös borból) vagy egy üveg ásványvizet is magában foglal.

Amennyiben módjukban áll, örömmel vennénk, ha az eseményt, s így a tanulni vágyó, de nehéz szociális körülmények között élő diákokat ily módon Önök is támogatnák.

20 vacsorabelépő elővételi megváltása esetén egy menüt térítésmentesen adunk ajándékba, és támogatóként is megjelenési lehetőséget biztosítunk. Vacsorajegyek kamaránk ügyfélszolgálatán valamint a Hírös7 fesztivál főtéren felállított Info Boxában kaphatók. (Kecskemét, Árpád krt. 4.). További információ Kárpátiné Becsi Gabriellától kérhető a 76/501-508-as telefonszámon.

Asztalfoglalás már csak 20 órára lehetséges , melyet a Tanyacsárdával szükséges egyeztetni a 76/356-010-es telefonszámon!

A kamara vezetése számít megtisztelő részvételükre!

Kecskemét percről percre

Élő adás