2020. Április 4. Szombat  Izidor

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Zoltánnak vérre van szüksége a műtéthez - Segítsünk neki!

Szombaton 10-13 óra között a kecskeméti Decathlon Áruházban tud vért adni az, aki szeretne segíteni a frontális balesetben megsérült Molnár Zoltánnak, aki a Facebookon kért segítséget. Zoltán február 13-án szenvedett balesetet az 54-es főúton, amikor autójába szemből belerohant egy, a saját sávját elhagyó autó. Súlyosan sérült, több csontja eltört, hétfőn csípő-medence műtét vár rá, amihez vérre van szükség. 

Mint azt korábban megírtuk, frontális baleset történt az 54-es főút Sükösd és Nemesnádudvar közötti szakaszán, Sükösd közelében. Molnár Zoltán, akinek autójába szemből belecsapódott egy kisteherautó, mely hirtelen áttért a szemközti sávba, ahol ő haladt.

Molnár Zoltán a Facebookon kér segítséget, ezt írja:

"Sziasztok! Irányított véradásra lehet menni a hétfői vérigényes műtétemre holnap, szombaton 10-13 óra között a Kecskeméti DECHATLONBA. Az enyém 0 (D) rh negatív, de az állomások közötti csere-bere miatt bármilyen vércsoportú mehet. Köszönöm szépen előre is!"

Az irányított véradás, melyen bármely vércsoportú, egészséges felnőtt részt vehet, azt kell mondani, hogy Molnár Zoltán részére történik!

Ebben az autóban ült Zoltán, akibe belecsapódott a sávját elhagyó kisteherautó:

Fotók: Donka Ferenc

Élő adás