2022. Május 20. Péntek  Bernát, Felícia

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

A megállni tilos táblánál hagyták az Opelt, elszállították a városrendészek

Kecskeméten, a Szent Miklós utcából szállítottak el egy rendszám nélküli Opel Astrát a városrendészek, mivel akadályozta a forgalmat.

A közterület-felügyelők szolgálatuk ellátása során észlelték, hogy a Szent Miklós utcában, a Mária körúti kereszteződésétől körülbelül 30 méter távolságra a "Megállni tilos" tábla hatálya alatt áll egy rendszám nélküli Opel Astra úgy, hogy a forgalmat akadályozza, ezáltal a közúti forgalom biztonságát veszélyezteti.

A felügyelők először megpróbálták a gépjármű tulajdonosát értesíteni, hogy a műszaki érvényességgel rendelkező, de hatósági jelzés nélküli autóját soron kívül szállítsa el a közterületről, azonban a nyilvántartásban bejelentett lakcímen élőktől azt a tájékoztatást kapták, hogy a gépkocsi tulajdonosa évekkel ezelőtt elköltözött az ingatlanból, és elérhetőségét nem ismerik.

Tekintettel arra, hogy a közterület-felügyelőknek a gépjármű tulajdonosát nem sikerült értesíteniük és az elhagyott autó a forgalom biztonságát veszélyeztette, így a Városrendészet soron kívül intézkedett a gépkocsi közútról történő elszállíttatásáról.

Élő adás