2018. Szeptember 19. Szerda  Vilhelmina

13°C / 28°C

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Egymást érik a balesetek a téli utakon

Közhely, de télen bizony csúsznak az utak. Sajnos folyamatosan érkeznek a baleseti hírek szerkesztőségünkbe. Az elmúlt 24 órában 1 súlyos és 3 könnyű sérüléssel járó, valamint 34 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök Bács-Kiskun megyében. Egy gépjárművezetőt pedig vér-vizelet mintavétel miatt állítottak elő a járőrök.

 

Az 55-ös számú főúton, Csávoly irányából Baja felé közlekedett 2018. március 2-án 18 óra 45 perckor egy Nissan J4 típusú személygépkocsi. A főút 95.200-as méterénél egy enyhén jobbra ívelő kanyarból kihaladva a lehullott ónos esőtől csúszós úttesten a sofőr járművével megcsúszott, és az árokban az oldalára borult. A baleset során személyi sérülés nem történt, ittasság nem merült fel.

A rendőrök, a mentők és a katasztrófavédelem egyaránt kérik az utakon közlekedő járművezetőket, hogy vezessenek fokozott óvatossággal és körültekintéssel! Járműveik sebességét az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg! Indulás előtt tájékozódjanak az aktuális időjárási és útállapotokról, és az ezekből adódó esetleges késést kalkulálják bele a menetidőbe!

Élő adás