2020. Június 4. Csütörtök  Bulcsú

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Körtvélyessy Zsolt unokáját gázolták halálra Zuglóban

Az egész országot megrázta a szombati baleset, amikor L. L. Junior négyéves kisfiát gázolta halálra egy autó Zuglóban, egy zebrán. A zenész apósa, Körtvélyessy Zsolt, a kecskeméti Katona József Színház színésze azt nyilatkozta, hogy Dávidka szaladt ki a kocsi elé.

Szombaton 18 órakor eddig tisztázatlan körülmények között halálra gázoltak egy kisfiút Zuglóban – közölte a police.hu. Később kiderült, hogy az áldozat L.L. Junior kisfia, aki két hét múlva lett volna 4 éves. Az énekes az Instagramon azt írta„Felszállt a mennybe a kisangyalom…Nem tudok megszólalni.”

Az RTL Híradóból derültek ki részletek a balesetről: egy zebránál várakoztak többen is, amikor a gyerek kirántotta magát az anyja kezéből, és szaladni kezdett, a lámpa a gyalogosoknak pirosat mutatott, amikor a gyereket elütötte az autó. Először járókelők igyekeztek újraéleszteni a gyereket, aztán a mentők két órán át küzdöttek az életéért, de hiába, már nem tudták megmenteni.

L.L. Junior apósa, Körtvélyessy Zsolt, a kecskeméti Katona József Színház színésze a Blikknek azt mondta: „Még mi sem tudunk pontosan semmit, de valószínűsíthető, hogy az autó vezetője nem hibázott. Dávidka szaladt ki a jármű elé egy olyan szögből, ahonnan a sofőr nem láthatta.” A család mellett a zenész barátai, és zenésztársai is gyászolnak.

Körtvélyessy Zsolt elmondta, amikor megtudta, mi történt éppen vidéken volt, de a hír hallatán azonnal lányáékhoz sietett. L.L. Junior mindkét kisfia még előző kapcsolatából született, de Körtvélyessy Zsolt saját unokájaként szerette őket. 

 

Élő adás