2020. Június 1. Hétfő  Tünde

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Lefolytatták a nyomozást a 90 éves nénit kifosztó férfival szemben

A nyomozók elvégezték a szükséges eljárást azzal a fiatal férfival szemben, aki még augusztus 30-án délután támadt rá egy idős asszonyra Kecskemét belvárosában.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kifosztás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 23 éves kecskeméti lakossal szemben, aki augusztus 30-án délután a megyeszékhely belvárosában támadt rá egy járókelőre. Az ismeretlen hazáig követte az idős asszonyt, majd hirtelen mögé lépett, mikor a nő a kapu zárját próbálta kinyitni. Az elkövető kiszakította áldozata kezéből a szatyrát, majd elmenekült a helyszínről. A nejlon táskában élelmiszer, aprópénz és személyes tárgyak voltak.

A 90 éves sértett koránál és egészségi állapotánál fogva védekezésre képtelen, így esélye sem volt a bűncselekményt meghiúsítani.

A kecskeméti rendőrök néhány órán belül beazonosították, és másnap reggel elfogták Sz. Tibort. A jelenleg is letartóztatásban lévő gyanúsított ügyében a nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban bíróság elé állítás javaslatával adták át a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

 

Élő adás