2018. November 20. Kedd  Jolán

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Részeg férfi támadt egy kisfiúra a Széchenyivárosban

Feltehetően egy ittas férfi támadott meg egy iskolából hazafelé tartó tízéves fiút még a hétvégén a Széchenyivárosban. Megragadta a gyermek pólóját, majd a nyakát is kikarmolta, látványos sérülést okozva. Minderről az áldozat édesanyja számolt be a legnagyobb közösségi oldal egyik kecskeméti csoportjában.

Sokakat megrázott, amikor felbukkant ennek a széchenyivárosi családnak a története a Facebookon, a Kecskeméti gyorshírek csoportjában. A legtöbb szülő számára nincs félelmetesebb gondolat annál, mint hogy gyermekével baj történik, és ő ebben a helyzetben tehetetlen. Szerencsére ezúttal – az ijedséget és egy kisebb sérülést leszámítva – nem történt komolyabb baj.

Az incidenst követően a fiú hazament, ahol mindent elmondott édesanyjának. Megmutatta neki, merre indult támadója, akit a Március 15. utcán egy boltnál sikerült is utolérni. Az édesanya elmondása szerint itt még az eladó is próbált beszélni a részeg férfival, de az agresszívan közelített felé, így inkább hagyták, hadd menjen tovább.

A Lóverseny utcában jártunk. Arra voltunk kíváncsiak, mennyire tartják biztonságosnak a környéket az emberek. Többen megbotránkoztak, mikor megtudták, mi történt a kisfiúval, hiszen a Széchenyivárost nyugodt, békés városrésznek ismerik. Akadt járókelő, aki óvatosságra intett minket.

Az aggódó édesanya bejegyzésében arra hívja fel a figyelmet: figyeljünk gyermekeinkre az iskola után, és ne csak a sajátunkra, máséra is. Feljelentés nem érkezett az ügyben, az édesanya szerint hasztalan lett volna.

Élő adás