2022. Augusztus 15. Hétfő  Mária

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Winter Kúp 2021/2022: a kezelés folytatódik

Folytatódik a régió legkeményebb terepkerékpárverseny-sorozata, a WINTER KÚP! Az új évad első kezelésére október 31-én, 14 órakor kerül sor, a Hetényegyháza mögötti vendégmarasztaló homokon. 

Sajnos a koronavírus-helyzet miatt a negyedik Winter Kúp sorozatból csak az első fordulót sikerült tavaly lebonyolítania a versenyt szervező MKB Cycling Team-nek, de a lelkesedés nem lankadt. Se a szervezők, se a résztvevők részéről. Mindannyian nagyon várják, hogy az évek óta tartó téli immunizációs kezelésre ismét sor kerüljön. 

Ők azok a bringások, akik az országúti szezonban az aszfaltot koptatják, majd a hidegben sem akasztják szögre a bringát. Alig várják, hogy jöjjön a késő ősz, a tél, a változékony időjárás, mely változatos terepviszonyokat eredményez. Száraz, süppedős homok? Jeges talaj? Nyakig érő sár? Hólepelbe burkolózott táj? 

Minden jöhet, a lényeg, a kihívás! Legyőzni önmagunkat. És legyőzni másokat is. Hiszen ez mégiscsak egy verseny, melynek végén, az ötödik forduló után, bajnokot hirdetnek, aki elviszi a Winter Kúp kupát.

Az első forduló ideje: 2021 október 31. (vasárnap) rajt: 14:00 óra

A verseny helyszíne: Hetényegyháza mögötti földutak, érintve a tatárjárás idején elpusztult Hetény Nemzetség templomromját, a csodálatos Nyíri Erdőt és Móricz Zsigmond egykori kedvenc tölgyesének helyszínét.

Rendező: MKB CYCLING TEAM

"Az ötfordulós téli kupasorozat nem véletlenül viseli a WINTER KÚP nevet. Azért kapta, mert biztosak vagyunk abban, hogy ha valaki képes lesz mind a négy fordulót teljesíteni, sokkal erősebb immunrendszerrel köszönti a tavaszt! A  fordulók alatt négy különböző helyszínen (minden esetben terepen), más-más képességet fogunk tesztelni. Ilyen például az állóképesség, az ügyesség, a kitartás és persze a humorérzék!"
(A szervező MKB Cycling Team)

Élő adás