2018. Szeptember 19. Szerda  Vilhelmina

13°C / 28°C

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

12 gólos vereséget szenvedett Fehérváron a KNKSE

37-25-ös vereséget szenvedett a Hufbau Akker Kecskeméti NKSE női kézilabda csapata az Alba Fehérvár ellen idegenben. Csapatunkból sérülés miatt két alapember is hiányzott.

Nem vágott bele jó előjelekkel a mérkőzésbe a Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE, hiszen Yuliia Kucerova és Albert Helga sérülés miatt nem léphetett pályára Székesfehérváron, így támadásban és védekezésben is fontos ember esett ki csapatunkból.

Rendkívüli tűz és akarat volt jellemző a kecskeméti lányokra, a 13. percig fej-fej mellett haladtak a csapatok, (5-5) állt az eredményjelző táblán. Ezek után kecskeméti gólcsend következett sok hibánknak köszönhetően, ellenfelünk pedig sorra betalált.A félidőre tetemessé vált a hazai előny, igaz az utolsó gólt mi szereztük, de 20-9-re az Alba Fehérvár KC vezetett.

A második félidőben volt tartása a csapatnak, végig küzdött, hogy az eredményt megtartsa, közelebb férkőzzön, a 47. percben 30-18 volt a székesfehérvári csapat javára.A mérkőzés utolsó három gólját mi szereztük meg, rendkívül harcos, akaratteljes második félidőt követően:

Alba Fehérvár KC – Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE 37-25 (20-9)

KNKSE: Pusztai Petra – Szabó Edina 7, Varga Nikolett 5, Gulya Krisztina 3, Siska Pálma 3, Deáki Dóra 2, Nikolayenko Olha 1, Fauszt Éva 1, Kaiser Melitta 1, Aron Andrea 1, Gulyás Vanda 1, Kovács Krisztina, Tóth Lilla, Horváth Dóra, Borges Lima Juliana, Risovic Jovana (k).

2018.03.10-én szombaton a Budaörs Handball csapata érkezik Kecskemétre. Szurkoljunk ki egy újabb sikert 17 órától a Messzi István Sportcsarnokban!

forrás:kecskemetinkse.net

Élő adás