2018. Szeptember 19. Szerda  Vilhelmina

13°C / 28°C

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Nem bírta a hajrát a KTE-automatika.hu

27-26-os vereséget szenvedett a KTE-automatika.hu férfi kézilabda csapata az Algyőtől. A vendégek a véghajrában vették vissza a vezetést, és gyűjtötték be a két pontot.

Az Algyő hétméteresével indult a találkozó, kettő-kettes egált követően azonban átvettük a vezetést. Horváth Andor és Füstös Attila vezérletével sikerült meglépnünk, és a játékrész felére már négy góllal vezettünk. Tíz-hatnál kértek időt a vendégek, ami után sikerült zárkóznia két gólra az Algyőnek. Ennél közelebb nem engedte ellenfelét a Kecskemét. Kátai találatát követően pedig ismét négy gól lett a fórunk. A félidőig ebből csak egyet tudtak ledolgozni a vendégek 15-12-es állással mehettünk a nagyszünetre.

 A fordulást követően jól kezdett a KTE, a harmincharmadik percben öt góllal vezetett. A negyvenedik perctől elkezdte lefaragni a hátrányát a vendég csapat, majd egy négy- nullás futással át is vették a vezetést. 23-22 volt ekkor az állás. Ocsovai kért ekkor időt. Sikerült rendeznie a sorokat, fordított csapatunk, de csak két gólos előnyig jutott a KTE, amit az Algyő nagyot hajrázva leolvasztott. Az 59. percben egyenlítettek, majd a meccs vége előtt 14 másodperccel visszavették a vezetést. Végül 27-26-ra megnyerte a meccset ellenfelünk.

Élő adás