2020. Február 25. Kedd  Géza

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

A KTE-Piroska Szörp nyerte a megyei El Clasicot

Szombaton rendezték a megyei El Clasicot, vagyis a KTE-Piroska Szörp – Mizse KC összecsapást. A Kecskemét egy fantasztikus hangulatú meccsen győzte le a Lajosmizsét.

Bujdosó góljával kezdődött a megyei el clasico, de az ötödik percben már a hazaiaknál volt az előny. Ekkor még egyenlített a Mizse, azonban egy négy-nullás sorozattal meglépett a tizedik percre a KTE-Piroska. A 28. perc derekán már 17-12-re vezetett csapatunk. A hajrában két hetesig jutott az ellenfél amit sikeresen értékesített is, így a félidőben 18-14 volt az állás.

A fordulást követően Szrnka találatával ismét öt egység lett a klubok közötti különbség. A játékrész elején felváltva szerezték a gólokat. A 35. percben azonban beragadt a Mizse és 24-17-re lépett meg a Piroska Szörp. Ekkor Jakab László kért időt. A 40. percre öt gólig zárkóztak fel a vendégek. Ekkor azonban Bíró sorozatban kétszer is megzörgette a vendéghálót. Egy darabig tartani tudta előnyét csapatunk, azonban az ötvenedik percben Vancsics vezérletével ismét zárkózni tudott az ellenfél így Ocsovai is kénytelen volt időt kérni. A véghajrában már nem tudtak tovább zárkózni a vendégek, 36-30-ra győzött a KTE-Piroska Szörp.

Élő adás