2020. Február 25. Kedd  Géza

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Egy félidőig partiban volt a GBB Zrt. KNKSE

Vasárnap délután a tavaly még az NBI-ben játszó, idén is a bajnoki célra törő Eszterházy SE csapatát fogadta a GBB Zrt. KNKSE a Messzi István Sportcsarnokban. Bár az első játékrész rendkívül szorosan alakult, a végén simán győzött az egri klub.

Jól kezdődött a találkozó, az elmúlt két mérkőzését megnyerő Kecskemétnek egyértelmű célja volt pontot rabolni a jó erőkből álló Eszterházy SE csapatától. A mérkőzés első gólját az Eger szerezte, a hazaiaknak azonnal volt válasza. A tízedik percig fej-fej mellett haladtak a csapatok, a játékrész felére azonban megléptek a vendégek. Ekkor még sikerült felzárkózni, a 21. percre azonban már három egységgel vezetett az ellenfél. Varga József kért időt, de csak egy gólt tudott lefaragni a KNKSE, a 26. percre már 17-13 volt az Eger előnye. A félidőig még sikerült csökkenteni a hátrányt, 15-17 volt az állás a szünetben.

A fordulást követő első öt percben Pénzes és Kaiser volt eredményes, míg a vendég oldalról Pados tartotta a fórt. Ekkor azonban már nem bírta tartani a tempót a Kecskemét, elfáradtak a játékosok. Az Eszterházy SE  öt-egyes sorozattal 24-18-ra lépett meg a negyvenedik percig. Ekkor ismét időt kért a KNKSE. Ezt követően Kaiser volt eredményes, de a vendégeknek újabb két gól volt a válaszuk. A 45. percben 26-20-ra vezettek a vendégek, az 50. percben pedig már kilenc gól volt a különbség. Ekkor még sikerült visszajönni hét gólig, de az 57. percre elérte a tíz gólos fórt az ellenfél. Végül 11 góllal, 36-25-re nyert az Eszterházy SE.

Élő adás