2019. November 18. Hétfő  Jenő

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Élet-halál küzdelemre készül Kecskeméten a Balassagyarmat

A KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata ma este a Balassagyarmat gárdáját fogadja a Messzi István Sportcsarnokban. Ha a Kecskemét játékban szeretne maradni a dobogóért, akkor nem hibázhat, míg a nógrádi együttes egy esetleges vereséggel könnyen a vonal alatt találhatja magát. 

A KTE a legutóbbi fordulóban imponáló győzelmet aratott a Mizse KC felett (15-27), míg a ‘Gyarmat hazai pályán kapott ki az Algyőtől (26-31). A találkozó győztese mindenképpen nagyot lép előre céljai felé.

Ocsovai Zsolt (KTE-Piroska Szörp): - Remek szériában vagyunk, hiszen legutóbbi három meccsünket megnyertük, ráadásul vasárnap, a Lajosmizse ellen a vártnál könnyebben és magabiztosabban győztünk. Szeretném, ha a fiúk a következő fordulókban is hasonló elánnal és hozzáállással lépnének pályára. Nehéz meccsre számítok, mert a Balassagyarmat a tabella hátsó régiójában küzd, de egy győzelemmel akár két-három helyet is előrébb ugorhat, tehát oroszlánként fog majd küzdeni. Közönségszórakoztató mérkőzésen szeretnénk itthon tartani a két pontot.

Élő adás