2020. Május 30. Szombat  Zsanett, Janka

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Győzelem az első hazai bajnokin

Péntek este játszotta első hazai meccsét a KTE-Piroska Szörp. A férfi kézilabda NBI/B keleti csoport második fordulójában a Nyíregyházát fogadta a Messzi István Sportcsarnokban.

Füstös Attila góljával indult a találkozó, majd két góllal válaszolt ellenfelünk. Nyolc-nyolcig fej-fej mellet haladt a két klub, de Nagy és Tóth találataival sikerült két gólos előnyt kiharcolnunk. Az első félidő utolsó percére sikerült ismét egalizánia a Nyíregyházának, 11-11 volt az állás a félidőben.

A második játékrészt Stáb két góllal nyitotta, a túloldalon Kátai szépített a 33. percben. A 34. percben három góllal mentek a vendégek. Ocsovai kért ekkor időt. Sikerült rendezni a sorokat, Füstös Attila vette vállára a csapatot és két perc alatt egyenlített. Egy hét-nullás sorozatot produkált a KTE-Piroska Szörp, a 41. percre 19-15-re lépett meg a hazai csapat. Hetessel szépített a vendég klub. A Kecskemétnek három gól volt a válasza, a 46. percre 22-16-re lépett meg csapatunk. A hátralévő negyedórában Szűcs és Gadnai ontotta a vendég gólokat. Két gólnál nem tudott közelebb zárkózni ellenfelünk, 27-24-es győzelemmel zárult a mérkőzés.

Élő adás