2020. Október 24. Szombat  Salamon

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Győzelem az első hazai meccsen

Első hazai meccsét játszotta pénteken a KTE-Piroska Szörp. A férfi kézilabda NBI/B Keleti csoport második fordulójában az Ózd volt a Kecskemét ellenfele. A KTE nyolc góllal győzött.

Jó iramban kezdte a mérkőzést az Ózd, Tóth Patrik révén megszerezte a vezetést, a KTE azonnal válaszolt. A negyedik percig viszont három-egyre vezetett az ellenfél. Kátai vezérletével a hetedik percre összejött az egyenlítés, átvenni azonban nem sikerült a vezetést. Kilenc-kilencig fej-fej mellett haladt a két csapat, majd a 18. percre két gólos fórt harcolt ki csapatunk. Igaz a huszadik percre sikerült egy egységig zárkóznia az Ózdnak, az egyenlítés már nem jött -össze. A 25. percig egy öt-nullás sorozattal 17-11-re lépett meg a hazai klub. Hangyel szépített, majd alig egy perccel később Lestál is betalált. A hátralévő négy a vendégek már nem rezgették meg a hálót, míg a Kecskemét háromszor is betalált. 21-13 volt az állás a félidőben.

A második játékrészt Tóth nyitotta, a 34. percig három góllal válaszolt az ellenfél. De két perc alatt a Kecskemét is három gólt szerzett. 25-17-et mutatott az eredményjelző. A folytatásban felváltva estek a gólok 29-21-es állásnál viszont ismét beragadtak a vendégek, a 45. percben már tíz góllal vezettet a KTE-Piroska Szörp. A folytatásban Nyeste és Nagy vezérletével tartotta a különbséget a vendég csapat. Végül nyolc góllal, 37-29-re nyerte a mérkőzést a KTE-Piroska Szörp.

 

Kecskemét percről percre

Élő adás