2020. Szeptember 22. Kedd  Móric

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Győzelem az utolsó edzőmeccsen

Kedd este a Gloval Big Building Zrt. KNKSE az utolsó felkészülési meccsét játszotta. A találkozón az NBII-es Hódmezővásárhely csapatát fogadták a Messzi István Sportcsarnokban. A Kecskemét 16 góllal győzött.

Jól kezdte a mérkőzést a Kecskemét, a negyedik percig három gólt jegyeztek. Az ötödik percben szépített a Hódmezővásárhely, majd a tizedik percig pedig két egységig zárkóztak. A folytatásban felváltva estek a találatok, egészen a 14. percig. Ekkor beragadtak a vendégek, míg a Kecskemét a huszadik percig egy hét-egyes sorozatot produkált, amivel 15-7-re lépett meg. Egy három perces gólcsendet a Vásárhely két találattal tört meg. A 28. percig újabb három gólt jegyzett a KNKSE. A hajrában még mindkét oldalon akadt egy találat. 19-10 volt az állás a félidőben.

A fordulást követően az ellenfél szerezte az első találatot, de továbbra is nagy elánnal támadt a hazai csapat. A 42. percig egy nyolc-kettes sorozattal 27-13-ra módosították az állást. A 45. percben 28-14-et mutatott az eredményjelző tábla, majd egy négy perces kecskeméti gólcsend következett, ami alatt négyszer is betalált a Hódmezővásárhely. Az 50. percig 29-20-ig zárkóztak. Ekkor viszont ismét visszaestek támadásban a vendégek. A 26. percben szerezték a 21. góljuk, addig a Global Big Building Zrt. KNKSE háromszor rezgette meg a háló, majd a vásárhelyi találat után további két gólt lőtt csapatunk. Az ellenfél a 28. percben szerzett találatot utoljára a mérkőzés során. A véghajrában a Kecskemét további négy gólt jegyzett. 38-22-re nyerte meg a mérkőzést a Global Big Building Zrt. KNKSE.

Élő adás