2020. Január 22. Szerda  Vince

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Három gólos győzelem az Ózd ellen

Csütörtök este a KTE-Piroska Szörp a bajnokság tizenötödik fordulójában az Ózd csapatát fogadta a Messzi István Sportcsarnokban. A Kecskemét szinte végig vezetve három góllal győzött.

Vendég góllal indult a találkozó, majd Szamos vezérletével három-egyre lépett meg a Kecskemét. Szépített ellenfelünk, de a 11. percre már hat-háromra vezetett csapatunk. Bár szépítettek a vendégek, Kátai két gyors góllal nyolc-négyre növelte a hazaiak előnyét. Volt válasz ellenfelünknek, azonban a játékrész felére kilenc-hatra vezetett a KTE. Ekkor ismét gyors gólokkal zárkózott az Ózd, a huszadik percre már csak egy egységnyi volt a különbség. Ekkor időt kért Ocsovai Zsolt, és Halász vezérletével a 26. percre 16-12-re lépett meg a Kecskemét. 18-14 volt az állás a félidőben.

A fordulást követően Kátai két találattal nyitotta a játékrészt. Az ezt követő percekben ismét ellenfelünk irányította a meccset. A 36. percre Hangyel megszerezte ötödik találatát, amivel 20-18-ra zárkózott ellenfelünk. A Kecskemét gólcsendjét Bujdosó törte meg. Majd a negyvenedik percre Füstös megszerezte hatodik találatát. 23-20 lett az előnyünk. A második játékrész felénél időt kértek a vendégek. Sikerült rendbe tenni a sorokat, és az 51. percre ismét egy egységnyire zárkózott az Ózd. Ocsovai kért időt, újra sikerült meglépni, és az 55. percben már három góllal vezettünk, Szamos hetedik találatát jegyezte. Megtartotta előnyét csapatunk a hátra lévő öt percben, 30-27-re győzött a KTE-Piroska Szörp.

Élő adás