2018. Szeptember 19. Szerda  Vilhelmina

13°C / 28°C

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Japán csapat ellen játszott hétfő este a KTE-automatika.hu

A KTE-automatika.hu hétfő este barátságos mérkőzést játszott a Japán Tsukuba Egyetem csapatával a Messzi István Sportcsarnokban. A mieink öt gólos vereséget szenvedtek. 28-23-ra győzött a Tsukuba Egyetem.

Jól kezdett a japán csapat, két góllal indította a meccset. Petrik-Varga Ádám szerezte a Kecskemét első találatát. Jobban ment a folytatás ellenfelünknek, gyors kontrákkal hamar öt gólossá növelték előnyüket, a hazai időkérés sem segített. A 13. percben már tíz-négyre vezetett a Tsukuba Egyetem. Ezt követően megrázta magát a KTE, és elkezdte a felzárkózást a 23. percre 12-9-re csökkent hátrányunk. A 29. percben már csak egy gól volt a két csapat közötti különbség, amit a hajrában a vendégek kettőre növeltek. 14-12 volt az állás a nagyszünetben.

Jobban játszott a második félidő elején a Kecskemét. Petrik-Varga és Horváth Andor vezérletével csökkentettük hátrányunkat, majd a 13. percben Bujdosó találatával egyenlítettünk. 18-18 volt ekkor az állás. Ezt követően fej-fej mellett haladt a két együttes. A játékrész második fele azonban ismét a Japán csapaté volt, az ötvenedik percre öt gól lett az előnyük, amit a hátralévő időben már nem tudott csökkenteni a Kecskemét. 28-23-ra győzött a Tsukuba Egyetem.

Élő adás