2020. Június 1. Hétfő  Tünde

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Kiesett a kupában a KNKSE

Kedd este a női kézilabda Magyar Kupa harmadik fordulójában a Kecskeméti NKSE az NBI-ben szereplő Szent István SE ellen lépett pályára a Messzi István Sportcsarnokban. A KNKSE tíz góllal kapott ki, így kiesett a Magyar Kupából.

Vendég góllal indult a kupamérkőzés, a túloldalon egy percet követően egyenlített a KNKSE. A 11. percig fej-fej mellett haladtak a csapatok, de ekkor magasabb fokozatra kapcsolt az NBI-es Szent István SE és a félidő felére három góllal léptek meg. Varga József kért időt. Orell Betti szépített, de a folytatásban is uralta a pályát ellenfelünk, a 18. percben hat-tíz, majd a 24. percben nyolc-tizennégy állt az eredményjelzőn. Ezt követően Palotás találatával még sikerült öt egységre zárkóznia a Kecskemétnek, a félidő hajrájában további három találatot szerzett ellenfelünk, míg a hazaiak csak egy gólig jutottak, 10-17 volt az állás a félidőben.

A második játékrészt a vendég klub nyitotta, amivel nyolc gól lett előnyük. A hatodik percben 13-21 volt az állás, majd a nyolcadik percben hármas emberhátrányba került ellenfelünk, amit nem tudott kihasználni a hírös városi klub, mindössze egy gólt értékesített csapatunk. A játékrész felénél 18-26-os hátrányban volt csapatunk, majd a huszadik percre tíz gólos előnyt harcolt ki a Szent István SE. A hátralévő tíz percben felváltva szerezték a gólokat, kilenc egységnél közelebb nem tudott zárkózni a Kecskemét. 32-22-re nyerte meg a mérkőzést a SZISE, ezzel ők jutottak tovább a Magyar Kupában.

 

Élő adás