2020. Február 25. Kedd  Géza

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

KNKSE: Bejött a papírforma

Vasárnap a tabella második helyén àlló Pénzügyőr csapatát fogadta a GBB Zrt KNKSE. Az őszi szezon utolsó meccsén bár szorosan alakult a meccs, a PSE bizonyult a jobbnak.

A meccs végeredménye 28-31 lett.

Jól kezdte a mérkőzést a Kecskemét, kettő góllal nyitott csapatunk, a harmadik percre egyenlítettek a vendégek. A 12. percig fej-fej mellett haladt a két csapat, ekkor hat-hat volt az állás, majd a 17. percre tíz-hetes előnyt harcolt ki a Global Big Building Zrt KNKSE csapata. Ekkor Mayer szépített, de a 22. percre már öt góllal vezetett a Kecskemét. A 25. percig egy négy-egyes sorozattal 14-12-re zárkózott a Pénzügyőr. Ekkor Varga József kért időt. A 27. percre Mayer vezérletével egyenlítettek a vendégek. Ekkor Kaiser volt eredményes, de a folytatásban három góllal válaszolt az ellenfél. Amivel 15-17-re lépett meg a PSE. A hajrában egy gólt tudott lefaragni a Kecskemét, 16-17 volt az állás a félidőben.

A második játérész elején Palotás találatával egalizált csapatunk, de két perc alatt háromszor zörgette meg a kaput a vendég alakulat. A 35. percre egy pontig zárkózott a Kecskemét. Két perccel később Orell egyenlített 21-21-es állásnál. Ekkor Berta Bianka vette vállára csapatát, aki a 42. percig sorozatban háromszor talált be. Ekkor ismét időt kértek a hazaiak, sikerült is rendezni a sorokat, mert a játékrész felére ismét egyenlített a KNKSE. A hazaiak azonban elfáradtak a végére, az ötvenedik percben 24-27, majd öt perccel később 26-29 állt az eredményjelzőn. Igaz az 57. percre még sikerült egy egységig zárkózni, a véghajrában már csak a vendégek találtak be. 28-31-es vereséget szenvedett a KNKSE.

Élő adás