2020. Február 25. Kedd  Géza

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Küzdelmes meccsen győzött a KTE-Piroska Szörp

Csütörtök este a KTE-Piroska Szörp idegenben lépett pályára. A Liga kupa harmadik mérkőzésén Mizse KC volt az elenfél. A Kecskemét szoros csatában győzte le a Lajosmizsét.

Kecskeméti góllal indult a találkozó, de a második perc végéig két találattal válaszolt a Mizse. A hetedik percig fej-fej mellett haladt a két csapat, ekkor öt-öt volt az állás, majd a 11. percre három góllal léptek meg a vendégek. A játékrész felénél nyolc-11 volt az állás, majd a 19. percre Benke vezérletével egalizált az ellenfél. A hátralévő tíz percben kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, felváltva szerezték a gólokat a csapatok. A 27. percben ugyan meglépett két egységgel a KTE, a 29. percre visszazárkózott a hazai klub, ekkor 15-15-öt mutatott az eredményjelző, végül a félidőre 16-16-os állással mehettek.

A fordulást követően Csordás kezdte a gólgyártást, amire Benke válaszolt. A 37. percig sorozatban három gólt szereztek a vendégek, amivel 17-20-as előnyt harcolt ki a hirös városi klub. A 45. percre 21-21-es állásnál egalizált a Lajosmizse. A hátralévő időben egy brusztolós, küzdelmes mérkőzést láthattak a szurkolók, fej-fej mellett haladt a két klub, két gólnál messzebb nem tudott meglépni egyik klub sem. Az 56. percben 27-27 volt az állás. Húsz másodperccel a találkozó vége előtt Szrnka vette vissza a vendég fórt. A Lajosmizse időn túli dobása a keresztlécről kipattant, így 28-27-re nyerte meg a találkozót a KTE-Piroska Szörp.

 

 

Élő adás