2019. November 13. Szerda  Szilvia

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Lesöpörte a pályáról a KNKSE a Gödöt

Szombat este utolsó hazai meccsét játszotta női kézilabda csapatunk. A Kecskeméti NKSE a női kézilabda NBI/B keleti csoport 21. fordulójában a Gödi SE csapatát fogadta a Messzi István Sportcsarnokban. A Kecskemét 33-21-es győzelmet aratott.

Pénzes góljával indult a mérkőzés, igaz azonnal egyenlített is a Göd. A folytatásban Kocsis majd Kaiser is betalált. Az ötödik percben négy három volt az állás. Egy öt-nullás periódust produkált a Kecskemét. A tízedik percben Kilenc-hármas állásnál kért időt a vendég klub. A 12. percben törte meg a gólcsendet a vendég klub. Azonban extrán játszott a Kecskeméti NKSE. A 18. percre elérte a tíz pontos különbséget a hazai klub 14-4-et mutatott az eredményjelző. Közel tíz percig nem szerzett, Dobó Mónika védett bravúrosan a hazai kapuban. A 21. perctől kezdve több hibát ejtett csapatunk, amit kihasznált ellenfelünk, és egy öt-nullás rohammal zárkózott. A 26. percre 15-9-re jöttek fel a vendégek. A hajrában két gólt szerzett a Kecskemét. 17-9 volt az állás a nagyszünetben.

A második játékrészt is Pénzes nyitotta. A fordulást követően új erőre kapott a KNKSE. A 35. percre ismét kétszámjegyű lett a különbség 21-10 volt az állás. A Gulyás és Pénzes vette vállára a csapatot, majd Kocsis találatával a 43. percre 24-11-re vezettünk. A 45. percre négy góllal zárkózott a Göd, kilenc pontos különbségig. Az ötvenedik percben 27-16-os vezetésnél jött Pálinkás Viktória a szombaton is bravúrosan védő Dobó Mónika helyére a kapuban. A folytatásban sem tudott tíz gól alá zárkózni ellenfelünk. Az 55.percben 30-18 volt az állás. A meccs végeredményét Kocsis állította be, 33-21-re győzött a Kecskeméti NKSE.

 

Kecskemét percről percre

Élő adás