2020. Május 30. Szombat  Zsanett, Janka

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Meglepő vereség az első fordulóban

Vasárnap játszotta első bajnoki meccsét a KNKSE a Messzi István Sportcsarnokban. A női kézilabda NBI/B keleti csoport első fordulójában a Balmazújváros volt a Kecskemét ellenfele.

Jól kezdte a találkozót a Kecskemét, a harmadik percig három gólt szerzett csapatunk, ezt követően szépítettek a vendégek. A folytatásban fordult a kocka, jobban kapta el a ritmust ellenfelünk és négy-négynél egyenlítettek. A tízedik percben, hat-hatos egálnál kért időt Varga József. Sikerült is ismét átvennünk a vezetést és a játékrész felénél már tíz-hétre vezetett a KNKSE. Két gólnál közelebb nem tudtak zárkózni a vendégek, hiába kértek időt, a 21. percben 15-10-re vezetett csapatunk, bár ezt követően kissé beragadtak a hazaiak, két gólnál közelebb a folytatásban sem tudtak megközelíteni, a hajrában még Németh Kitti növelte az előnyt. 18-15 volt az állás a félidőben.

A második félidő első találatát Pénzes jegyezte, ezzel már négy gól volt az előnyünk. A folytatásban azonban új erőre kaptak a vendégek és a 38. percre egy gólig zárkóztak. 21-20 volt az állás. Ugyan sikerült ismét két gólos előnyt kiharcolnia a Kecskemétnek, a 41. percben 23-23-nál az egyenlítés is összejött a Balmazújvárosnak. A fordítás azonban még nem jött össze a vendégeknek, az ötvenedik percben ismét három gól volt a hazaiak előnye. Palotás Fanni 28-25-ös állásnál szerezte nyolcadik találatát. Az 55. percben hiába a hazai időkérés ismét sikerült egyenlítenie ellenfelünknek, és ezúttal át is vették a vezetést. Ugyan 30-30-nál egalizáltunk, a hajrát jobban kapta el a vendég együttes. Az utolsó másodpercekben egy gólos hátrányban hajtottunk az egyenlítésért, de Pálinkás Viktória az ellenfél kezébe dobta a labdát, amit be is vágott a játékos. 33-31-re ezzel megnyerte az első fordulós mérkőzést a Balmaz.

Élő adás