2020. Február 23.   Alfréd

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Megvan az első liga kupa győzelem

Szerda este a Global Big Building Zrt KNKSE az Orosháza csapatát fogadta a liga kupa negyedik fordulójában a Messzi István Sportcsarnokban. Az év első hazai meccsén hengerelt a Kecskemét, négy góllal győzött csapatunk.

Kecskeméti gólokkal indult a mérkőzés, az ötödik percben három-hármas egálnál jött vissza az Orosháza, majd a fordítás is összejött, és a 11. percig négy-hétre léptek meg. Ekkor Karacs szépített, de volt válasza a vendégeknek, a 14. percben Varga József volt kénytelen időt kérni. A játékrész felére pedig egy egységig zárkózott a Kecskemét. Az egyenlítés nem jött össze, sőt két perccel később ismét három gól volt az Orosháza fórja. Azonban ekkor sorozatban négyszer is megzörgette a vendégek hálóját a KNKSE amivel fordítani tudtak.  A hátralévő hét percben hol az egyik, hol a másik csapat vezetett. A hajrában Maláti lövését védte Gedó, így a félidőben 14-15-re az Orosháza vezetett.

 

A fordulást követően két góllal nyitottak a vendégek. de Karacs, Lengyel és Németh révén a 35. percre ismét egyenlő volt az állás. Azonban egy perc alatt újra három gólos előnyt harcolt ki az ellenfél. 17-20-ra vezettek. A következő tíz perc viszont a Kecskemétnek kedvezett. A Global Big Building Zrt. KNKSE csapata egy hét-egyes sorozattal 24-21-es fórra tett szert. Kamuti törte meg a vendég gólcsendet. A folytatásban felváltva estek a találatok, így két gólnál közelebb nem tudtak zárkózni a vendégek. Az Orosháza az utolsó találatát az 52. percben szerezte. A folytatásban mindkét kapus extrát nyújtott. A hazaiaknál még két gól született, az 57. percben Karacs talált be, majd az utolsó másodpercben Palotás alakította ki a végeredményt, aki a tízedik gólját szerezte a mérkőzésen. 29-25-ös győzelemmel zárult a találkozó.

Élő adás