2019. November 18. Hétfő  Jenő

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Négy góllal győzött a KTE-Piroska Szörp

Péntek este a férfi kézilabda bajnokság 19. fordulójában a KTE-Piroska Szörp a Nyíregyháza csapatát fogadta a Messzi István Sportcsarnokban. Revansot vett az őszi fordulóért a Kecskemét, 28-24-re győzött hazai pályán.

Vendég találattal indult a mérkőzés, a második percben szépített a KTE. Kettő-kettő után meglépett három góllal a hazai klub, a nyolcadik percben Berkes talált az üres kapuba, de a 13. percre egyenlített, majd fordított a Nyíregyháza. Nem tartott sokáig az előnyük, 7-7-nél egalizált a Kecskemét, majd egy négy nullás rohammal a húszadik percre 11-7-re lépett meg csapatunk. A 24.percben három gól volt a különbség a két klub között, egy három-nullás sorozattal két találatra zárkózott a Nyíregyháza, ezt követően Füstös vezérlétével növelte a előnyét a KTE-Piroska, a vendégek az utolsó percben időt kértek, de a félidőben négy góllal vezetett a hazai csapat. 16-12 volt az állás.

A fordulást követően két gyors góllal zárkózott két egységre a Nyíregyháza. A 32. percben hetessel szépített a Kecskemét, azonban nem indult jól a második felvonás és 35. percre egy üres kapus találattal egyenlített az ellenfelünk. A negyvenedik percben Ács vette vissza a vezetést, időt kértek a Varga Zsolt. A 45. percben már három gól volt a különbség a két klub között.  Kettő gólnál közelebb nem tudott zárkózni a vendég alakulat. Öt perccel a meccs vége előtt 26-24-re vezetett a KTE. A hátralévő időben már nem szerzett gólt ellenfelünk, míg a Kecskemét kétszer is megrezgette a vendég hálót 28-24-es győzelemmel zárult a találkozó.

 

Élő adás